top of page

All Videos

All Videos

All Videos
Search video...
Ushqyerja dhe shendeti i syve

Ushqyerja dhe shendeti i syve

06:34
Play Video
Mos rri! Leviz!

Mos rri! Leviz!

00:40
Play Video
I nxehti i veres

I nxehti i veres

00:50
Play Video
INTERMEDICAogle[13444].jpg
Screenshot_20220725-121737_Instagram.jpg

               Ju Pyesni-Ne Përgjigjemi

Faleminderit për pyetjen!

 • Sa jane vlerat normale te tensionit te gjakut?
  Ne persona te ndryshem vlerat normale ndryshojne gjithsesi si vlere referuese per tension normal ne nje person te rritur marrim 115-120 mmHg per presionin sistolik (vlera maksimale) dhe 75-80 mmHg per presionin diastolik (vlera minimale). Dr.Adela Roga
 • Si duhet te pergatitem per analizat e urines dhe feceve?
  Per te shmangur alterimin e vlerave, ju rekomandojme te mblidhni kampionin e urines se pare te mengjesit si dhe te feceve te para. Dr.Adela Roga
 • Kam gjithmone hunden e bllokuar ndaj mezi mar fryme. Cili mund te jete shkaku i ketij bllokimi?
  Ky eshte nje problem shume i hasur. Septumi nasal e ndan kavitetin nasal te majte nga ajo e djathte. Shpesh devijimi i septumit eshte shkak per bllokimin e hundes dhe veshtiresise ne frymemarrje. Nje tjeter arsye mund te jete kur mukoza dhe konket nasale (turbinatet) jane te zmadhuara. Gjithashtu inflamacioni i mukozes mund te jete arsyeja. Duhet Permendur edhe hunda e bllokuar tek alergjiket apo nga thatesira e ajrit shkaktuar nga kondicioneri. Shkakun e shqetesimit qe keni e percakton nje mjek otorino-laringolog. Dr.Adela Roga
 • Sa zgjat Gripi?
  Zakonisht gripi zgjat 1 jave edhe pse disa nga simptomat mund te zgjasin edhe me shume se kaq. Temperatura ne pergjithesi ngrihet ne menyre te menjehershme ne 24 oret e para dhe zakonisht zgjat 2-3 dite. Dr.Adela Roga
bottom of page