• GetAttachmentThumbnail_edited.jpg

  Prof.Dr Arvin Dibra

  Kirurgji e Pergjithshme dhe Endoskopi Kirurgjike e Aparatit Tretes

  Diplomuar ne “Mjekesi dhe Kirurgji” ne Universitetin e Romes “La Sapienza” Itali, ne 1998.

  Specializim 5 vjeçar ne “Kirurgji te aparatit tretes dhe endoskopi digjestive kirurgjikale” Diplomuar ne vitin 2003 ne Universitetin e Romes “La Sapienza”Itali.

  Dokotrature ne “Robotike dhe teknologji te avancuara te aplikuara ne kirurgji” Diplomuar ne vitin 2010 ne Universitetin e Romes “Tor Vergata” Itali.

  Profesor i Asociuar nga viti 2012 dhe Profesor i Kirurgjise nga viti 2016.

  Aktiviteti klinik dhe ai kerkimor shkencor i tij zhvillohet kryesisht ne Kirurgji dhe Endoskopine e Aparatit Tretes, ne Endokrinologji dhe ne Kirurgji te Pergjitshme.Prej vitesh Prof. Dibra eshte nje nga specialistet me te shquar ne Kirurgjine Laparoskopike dhe ate Endoskopike ku eshte dalluar se fundmi per shenimin e fillesave te Laparoskopise se avancuar ne strukturat tona shendetesore publike me nderhyrje te ketij tipi ne melçi e ne zorren e trashe.

  E-mail: arvindibra@gmail.com

  Cel: 00355692082162

 • Hyqmet Shqerra.jpg

  Prof.Dr.Hyqmet Shqerra

  Mjek Psikiatër

   

  Neuropsikiater me 56 vjet eksperience.Ka punuar 35 vjet ne Spitalin Psikiatrik te Elbasanit(me i madhi ne Shqiperi) nga to 20 vjet si drejtor. Ka bere kurse specializimi ne Vjene,Budapest,Berlin,Pavia,Firence etj si dhe ka bere punime qe i jane publikuar ne kongrese shkencore nderkombetare.

  Ka qene dhe anetar i Shoqerise Europiane te Psikiatrise dhe Shoqerise Europiane te Dhimbjes se Kokes(Cefalea).

  Vazhdon akoma ne kliniken private te tij te vizitoje dhe te beje studime shkencore ne fushen e Psikiatrise.

  Nr kontakti: 0692143266

   

 • Foto Eda.jpg

  Dr.Eda Fani

  Stomatologe

  Diplomuar me rezultate maksimale në “Stomatologji dhe Protezë Dentare”, në vitin 2010.

  Ka mbrojtur lejen europiane të ushtrimit të profesionit të Mjekut Stomatolog në vitin 2011 pranë Universitetit të studimeve “Tor

  Vergata”, Romë, Itali.

  E ushtron profesionin në klinikën private “Fani” prej vitit 2011 e në vazhdim.

  Në vitin 2012 ka përfunduar me rezultate maksimale Masterin e nivelit të dytë në “Ekonomi dhe menaxhim të shërbimeve

  shëndetësore” , pranë Universiteti “La Sapienza”, Romë gjithashtu ka kryer specializime dhe kurse të ndryshme për “Ortodonci”

  dhe për estetikën e fytyrës, brenda dhe jashtë vendit.

  Ka punuar pranë Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, si përgjegjëse për kurrikulat dhe programet mësimore dhe si asistente e Profesorëve të huaj në trajnime të ndryshme lidhur me ortodoncinë në kompani private.

  KLINIKA FANI

  RR: Milto Tutulani

  Përballë Fakultetit Juridik

  Celular +355 69 26 50 298

  Adresa e E-mail edafani2@gmail.com

 • team_dott_Hysnie_Aliko.jpg

  Dr.Hysnie Aliko

  Mjeke Obstetre-Gjinekologe

  Doktoreshe Hysnie Aliko ka nje eksperince shume vjecare ne specialitetin e obstetrise gjinekologjise.
  Pasi mbaroi studimet dhe punoi per disa vite si obsteter gjinekologe ne Shqiperi, ajo ne vitet 90 u zhvendos ne Itali ku rikreu studimet dhe mori eksperiencen italiane ne fushen e saj.
  Doktorreshe Hysnie Aliko ushtron prej shume vitesh profesionin e obstetre gjinekologe ne klinikat me te kulifikuara n Itali
  .

  Nr kontakti: 0693143532

 • 20181202_213701.jpg

  Dr.Rubin Topi

  Mjek Specialist Okulist dhe Oftalmokirurg

  I lindur ne Tirane ne Gusht te vitit 1981, rrjedh nga nje familje e njohur mjekesh.

  Studimet e larta i ka kryer ne Ankara dhe ne Izmir (Turqi), ku vazhdon te mare pjese aktive ne Konferenca Nderkombetare dhe Trajnime ne fushen e Okulistikes. Me pas ka vazhduar Studimet ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i Mjekesise ku ka kryer edhe Specializimin ne fushen e "Oftalmogjise dhe Kirurgjise se Syrit".

  Aktualisht ai punon si Mjek Okulist prane Poliklinikes se Specialiteteve Nr.1 dhe prane Klinikes "SeeWell" ne Tirane. Eshte anetar i Komisionit Mjeko Ligjor Okulistike te Tiranes. Ushtron profesionin si Mjek Okulist prej vitit 2011.

  Nr. kontakti : +355692044404

 • Manika Kreka.jpg

  Prof. Asoc. Manika Kreka

  Mjeke Pediatre

  (në fushën e sëmundjeve të lindura të gjakut)

  Përfundoi studimet në vitin 1998 me rezultate të shkëlqyera dhe mori diplomën e Mjekut të Përgjithshëm.  

  Gjatë viteve 1999-2003 ndoqi Shkollën Pasuniversitare në Programin Pediatri në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Tiranës.

  Prej vitit 2004 punon si Lektore me kohë të plotë në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, Universitetin e Mjekësisë. Jep mësim në dispiinat Pediatri dhe Gjenetikë Mjekësore.

  Punon si Pediatre në Qendrën Spitalore Universitare” Nënë Tereza”, Tiranë, Qendra e Sëmundjeve të Lindura të Gjakut, Shërbimi i Onko-Hematologjisë Pediatrike .  

  Në vitin 2011 fiton gradën shkencore Doktor në Pediatri, në fushën e hemoglobinopative ( talasemi etj) dhe qysh në vitin 2016 mban titullin shkencor Profesor i Asociuar në Mjekësi.

  Ka qenë referuese në shumë sesione dhe konferenca shkencore në lidhje me hemoglobinopatitë brenda dhe jashtë vendit. Ka një aktivitet të rëndësishëm publikues me  artikuj të shkruar brenda e jashtë vendit në fushën e pediatrisë dhe hemoglobinopative.

  Ka qenë Drejtuese e Departamentit të Lëndëve Klinike pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Mjekësisë gjatë viteve 2012-2016. Qysh në vitin 2017 mban pozicionin e Zëvendës Dekanit për Programin Master në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Mjekësisë , Tiranë.

  Email:    

  manikaface@yahoo.com

  manika.kreka@umed.edu.al

  mkreka@cvbf.al

  Nr Cel: 00355 692108850

 • amy dent[10195].jpg

  Dr.Amela Muca

  Stomatologe

  Filloi karrieren e saj universitare prane “Universitetit Zoja e Keshillit te Mire “ duke u diplomuar ne Odontoiatri e Proteze Dentare ne vitin 2011. Ne 2012 perfundoi studimet Master te nivelit te dyte  ne” Stomatologji Konservative dhe      Estetike” (Odontoiatria Conservativa ed Estetica ) ne Universitetin La Sapienza ne Rome. Ne 2016 perfundoi Doktoraturen ne Fakultetin e Mjeksise dhe Stomatologjise ne Universitetin La Sapienza ne Rome. Ka filluar te ushtroje profesionin e saj qe nga viti 2009 ne klinika te ndryshme  ne Shqiperi dhe Itali. Karriera e saj u perqendra kryesisht ne Itali  ku bashkepunimet profesionale qene te shumta duke perfshire klinika private dhe spitale  te rendesishme si  Clinica Odontoiatrica del Policlinico Umberto Primo. Aktualisht eshte perqendruar tek klinika stomatologjike private  e saj ne Tirane dhe vazhdon te mbaje nje bashkepunim profesional me klinika  stomatologjike ne shtetin italian.

  Nr Cel: 0697312198

Kjo faqe është ndërtuar me mbështetjen e Shoqatës Shqiptare të Edukimit dhe Promovimit Shëndetësor "HOPE Albania"

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • YouTube - Grey Circle