i-LASIK

01/19 - 01/23

Metoda më e sigurtë dhe më e fundit për korrigjimin e shikimit me lazer

1800 €

Me shoqërues: 1900 €

Kjo faqe është ndërtuar me mbështetjen e Shoqatës Shqiptare të Edukimit dhe Promovimit Shëndetësor "HOPE Albania"

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • YouTube - Grey Circle