top of page

TURIZËM SHËNDETËSOR

2019-2020

 

 

 

Oferta

Paketa ekonomike: 1800 Euro (paketa me 5 ditë qëndrimi është e vlefshme vetëm për pacientin, jo për shoqëruesit)

                               1900 Euro nëse vendosni të shkoni me një person tjetër që ju shoqëron (një familjar, partner, shok/shoqe, etj)

 

Në paketë përfshihen:

* Operacioni I-LASIK për të Dy Sytë

* Pritja në Aeroport dhe Transfertat mes Aeroportiit, Hotelit dhe Spitalit

* Akomodimi për 4 Netë në njërin prej Hoteleve me 5 Yje (Hotel me Ujëra Termal ose Hotel Qyteti)

* Udhëtim turistik 1 ditor në Pamukkale-Laodicea i shoqëruar nga një Guidë

* Shoqërues që flasin Anglisht gjatë qëndrimit në Spital

* Ekzaminimet dhe të gjitha Testet e nevojshme

* Të gjitha kontrollet Post-operative si dhe të gjitha Medikamentet e nevojshme

i-LASIK

i-LASIK është teknologjia më e fundit me lazer që përdoret kudo në Botë për korrigjimin e shikimit (hejqjen e syzeve). Ajo ndryshon, është më e mirë dhe më e sigurtë se teknologjia e vjetër që quhet thjeshtë LASIK. Çdo gjë në i-LASIK planifikohet në bazë të të dhënave tuaja oftalmologjikale dhe strukturës suaj të syrit.

iLasik është një terapi e miratuar nga Food and Drug Administration (FDA). Trajtimi i-LASIK është i miratuar edhe për astronautët e NASA-s dhe pilotët e avionëve ushtarakë  të Ushtrisë së SHBA. Kjo dëshmon se është një lloj trajtimi që siguron mprehtësi shikimi për njerëzit që punojnë në punë të tilla ku kërkohet shikim i përsosur.

 

Spitali GözAkademi

Spitali GözAkademi ndodhet në Denizli, një nga provincat më të mëdha në jugperëndim të Turqisë, afër me qytetin e Izmirit dhe Antalyas. Qyteti turistik "Pamukkale", i cili është i njohur për burimet gjeotermike dhe qytetet e lashta, ndodhet brenda kufijve të Denizli. Duke qënë pjesë e Listës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s dhe duke u ruajtur me kujdes, Pamukkale, me ujërat e saj kurativë, u ofron vizitorëve alternativa të shumta trajtimi. Dëshirojmë t’i ofrojmë vizitorëve tanë shërbimin shëndetësor me cilësi të lartë duke i dhënë mundësinë për të përfituar nga ujërat termale kurativë në Pamukkale.

 

Për informacione të mëtejshme mbi paketat e udhëtimit dhe alternativa të tjera ju lutem kontaktoni:

Nr:0693900039

E-mail: trupidheshendeti@yahoo.com

bottom of page