top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Çfarë shihni kur urinoni


Transparente

Jeni më të hidratuar seç duhet. Ndaloni së piri ujë për pak kohë.


Limonadë

Keni një hidratim optimal.

Vazhdoni rutinën tuaj.


Birrë e lehtë

Jeni ende të hidratuar dhe duke bërë më të mirën.


Qelibar

Nuk është nevoja të shqetësoheni, por është koha të pini pak ujë.

Ju mund të jeni pak të dehidratuar.


Portokalli e djegur

Definitivisht ju jeni të dehidratuar.

Pini shumë ujë dhe elektrolite.


Jeni në mëdyshje nëse jeni të dehidratuar? Ne po ju paraqesim një tabelë për t'ju ndihmuar të përcaktoni, se sa i hidratuar jeni. Urina duke filluar nga ngjyrë limonadë, në një hije më të ndritshme si birrë e lehtë do të thotë që ju jeni hidratuar mjaftueshëm - nëse ajo vjen duke u errësuar, atëherë duhet të filloni të pini ujë.
0 comments
bottom of page