top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

8 PËRFITIMET E BAJAMES


1- Përmirëson tretjen

2- Parandalon problemet e zemrës

3- Redukton kolesterolin dhe sheqerin në gjak

4- Mban në kontroll shtimin në peshë

5- I jep shkëlqim dhe gjallëri fytyrës

6- Vaji i bajames parandalon thinjat e flokëve

7- Përmirëson kujtesën

8- Parandalon problemet e lindjes0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page