top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

8 ushqime që ju ndihmojnë për përqendrimin tuaj

Kafeina

Lëngjet e frutave (të moderuara)

Çokollata e zezë

Peshku

Arrat

Drithërat integrale

Boronica

AvokadoNuk ka shkop magjik për të rritur IQ ose për t'ju bërë më të mençur, por ushqime dhe substanca të caktuara mund t'ju bëjnë më aktiv dhe t’ju ndihmojnë të përqendroheni. Për shembull, hulumtimet në kafshë tregojnë, se boronica mund të ndihmojë në mbrojtjen e trurit nga dëmi i shkaktuar nga radikalet e lira dhe mund të zvogëlojë efektet e sëmundjeve si sëmundja e Alzheimerit apo demenca.

0 comments
bottom of page