top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

A e dini se konsumimi i ushqimeve të caktuara pas stërvitjes mund të nxisë trupin tuaj për rezultate

Kjo për shkak se energjia që jep kombinimi i proteinave dhe karbohidrateve mund t'ju ndihmojë të ndërtoni muskuj.


Mollë dhe bajame

Molla përmban karbohidrate ndërsa bajamet proteina dhe yndyrna të shëndetshme.


Çokollatë proteinike dhe banane

Kombinimi i çokollatës proteinike dhe bananes ju siguron mjaftueshëm karbohidrate.


Smoothie ftutash

Shtoni pak proteinë dhe miksojeni atë me kos grek dhe fruta për një smothie super të shëndetshëm.


Qumësht me çokollatë

Qumështi me çokollatë ndryshe nga pijet e tjera sportive, ju siguron karbohidrate, proteinë dhe sodium.


0 comments
bottom of page