top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Alkooli mund të shtypë sistemin tuaj imunitar

Tejkalimi i tij qoftë vetëm një herë ngadalëson aftësinë e trupit tuaj për të luftuar mikrobet deri në 24 orë. Me kalimin e kohës, konsumimi i tepërt zbeh aftësinë e trupit tuaj për të rikuperuar veten. Kjo mund të jetë arsyeja që ju keni më shumë gjasa të prekeni nga sëmundje të ndryshme, si sëmundja e mëlçisë, pneumonia, tuberkulozi dhe disa lloje kanceri. Nëse përdorni alkool, përpiquni ta mbani atë nën kontroll në vetëm një pije në ditë për gratë dhe dy pije për burrat.0 comments
bottom of page