top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Bima enchianea

Bima enchianea është një bimë e njohur që në lashtësi dhe përdorimi i echinacea rregullisht gjatë dimrit mund të ndihmojë në rritjen e sistemit tuaj imunitar dhe t'ju japë një shtresë shtesë mbrojtjeje kundër ftohjes. Sipas disa studimeve, ajo mund të shkurtojë kohëzgjatjen e një ftohjeje, por janë të nevojshme më shumë kërkime për të qenë të sigurt. Është në dispozicion në tinktura, çajra, kapsula dhe forma të tjera.0 comments
bottom of page