top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Efektet e mungesës së gjumit në trupin tuaj


Truri

Probleme në të menduarit qartë, probleme me kujtesën dhe luhatje humori.


Sistemi imunitar

Aftësi e dobët për të luftuar viruset


Zemra

Rrezik i lartë për sëmundje të zemrës dhe presion të lartë të gjakut.


Mungesa e 7 deri në 9 orë gjumi të rekomanduara, ju bën të ndiheni të lodhur dhe të irrituar.

👆 Dhe nëse kjo kthehet në një gjendje kronike, efektet afatgjata mund të jenë të vështira për t'u shëruar. Nëse keni vështirësi për të fjetur, provoni të kufizoni dremitjet gjatë ditës, merreni kafeinën para mesditës, dhe shmangni vaktet e mëdha para gjumit.

0 comments
bottom of page