top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Efektet fizike të stresit afatgjatë

Dhimbje koke

Depresion ose ankth

Harresë

Rreziku i goditjes në tru mund të rritet

Dhimbje muskujsh dhe lodhje

Mund t’ju shfaqet ekzema ose psoriasis

Jeni më të ndjeshëm ndaj ftohjes apo rrufës

Diabeti, niveli i sheqerit në gjak mund të rritet

Shtim ose rënie në peshë dhe probleme me stomakun

Mund t’ju shfaqen akne në fytyre

Rrahje të shpeshta zemre, rreziku për atak mund të rritet

Diarre ose kapsllëk

Probleme seksuale
0 comments
bottom of page