top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Jeni në mëdyshje nëse i vogli juaj është i/e lodhur apo i/e uritur?

Këto shenja do t’ju ndihmojnë ta kuptoni më qartë të voglin/ën tuaj:


I/ e lodhur


Fërkon sytë

I ka sytë e skuqur

Gogësin

Është më i qetë seç duhet

QanI/e uritur


Vendos duart në gojë

Lëpin buzët

Nxjerr gjuhën jashtë

Shtrëngon duart (i mbledh duart grusht)

Qan


0 comments
bottom of page