top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Jepini sistemit tuaj nervor një pushim me disa aktivitete të vogla stimuluese
Meditoni

Bëni punime dore

Punoni kopshtin tuaj

Bëni joga

Vizatoni diçka

Dëgjoni muzikë

Ne të gjithë kemi limite, dhe nuk është e vështirë për t'i vendosur ato me gjithçka që po ndodh në botë. Lajmi i mirë është, se ka mënyra të thjeshta për të pushuar, për t'u përmirësuar dhe pasur elasticitet në stilin e jetës tuaj përmes aktiviteteve të vogla stimuluese 🌻.

0 comments
bottom of page