Këshilla për agjërimin gjatë muajit të Ramazanit

Mos e anashkaloni vaktin e mëngjesit

Tregohuni të kujdesshëm me porcionet

Gjeni kohë që të pushoni

Hani ushqime që kanë përmbajtje të madhe uji

Hidratohuni sa më shumë të mundeni para lindjes së diellit dhe pas perëndimit


Muslimanët në mbarë botën janë duke përjetuar muajin më të shenjtë në kalendarin islam, ku ata agjërojnë nga lindja e diellit deri në perëndim, çdo ditë për 30 ditë, duke u përmbajtur nga ushqimi dhe uji. 🌙 Agjërimi gjatë muajit të Ramazanit është po aq sa një ushtrim mendor, aq edhe fizik.
0 comments