top of page
 • Trupi dhe Shëndeti

Mënyra natyrale për t’u ndjerë më mirë në më pak se 15-minuta:


 • Dil jashtë në natyrë

 • Dëgjo muzikë të mirë

 • Bëj sa më shumë ecje

 • Bëj streching

 • Ha një mesvakt të shëndetshëm

 • Qesh sa më shumë

 • Uroji të mirën dikujt

 • Fol me dikë që nuk ke folur prej kohësh

 • Bëj një vepër të mirë

 • Qartëso mendjen tënde

 • Bëj një listë të punëve të përditshme

 • Bëj një bisedë të sinqertë me veten tënde

0 comments
bottom of page