top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Marrëdhëniet seksuale ju ndihmojnë të mbroheni nga sëmundjet


Sipas rezultateve të një studimi, njerëzit që kanë marrëdhënie seksuale shpesh (të paktën një ose dy herë marrëdhënie në javë) kanë nivele dukshëm më të larta të imunoglobinës (IGA), antitrupa që përbëjnë vijën e parë të mbrojtjes së sistemit imunitar kundër agjentëve më patogjenë.0 comments
bottom of page