top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Metodat që ju vijnë në ndihmë në ditët kur vuani nga depresioni

Shoqërohuni më njerëz që e kuptojnë situatën tuaj

Ledhatoni një kafshë/luani me të

Shkruajini mendimet tuaja në një ditar

Qani/e qara ju liron nga emocionet negative

Bëni një xhiro me makinë

Tregohuni të butë me veten tuaj/mos e fajëso veten

Bëni një dush

Bëni sa më shumë ecje

Shmangni ambientet e mbyllura

Dëgjoni muzikë

Meditoni

Pastroni shtëpinë/Ndryshoni dekorin e saj0 comments
bottom of page