top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Miqësi me ish-in tuaj?

Pas një ndarjeje, disa ish-partnerë e shmangin plotësisht njëri-tjetrin. Megjithatë, të tjerët vazhdojnë të jenë në jetën e tyre duke mbetur miq. Por, çfarë i motivon njerëzit të mbeten miq pas përfundimit të një lidhjeje? Dhe cilat janë arsyet më të rëndësishme për të mbajtur një miqësi me një ish? Ja 7 arsye pse disa njerëz ruajnë ende kontaktet me ishin.


Nostalgjia për momentet e bukura

Ndjenja e sigurisë

Tërheqja fizike

Fëmijët e tyre

Marrëdhëniet seksuale

Rrethi shoqëror i përbashkët

Besimi0 comments
bottom of page