top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Nëse merrni një sy gjumë në mesditë ju:


Përmirësoni përqendrimin dhe kujtesën

Ulni presionin e gjakut

Rritni nivelin e pozitivitetit

Përmirësoni aftësinë për të mësuar

Rritni nivelin e energjisë

Përmirësoni kohën e reagimit dhe vigjilencës0 comments
bottom of page