top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Një çift ka më shumë gjasa të ndahet në muajin e katërt të një marrëdhënieje në distancë

Muaji i katërt i një marrëdhënieje në distancë është ai në të cilin vërehen vështirësitë më të mëdha dhe një çift ka më shumë gjasa të ndahet

Një sondazh zbuloi, se nëse entuziazmi mbizotëron në ditët e para të një lidhjeje në distancë, muaji i katërt është ai në të cilin vërehen vështirësitë më të mëdha dhe një çift ka më shumë gjasa të ndahet. Në përgjithësi, megjithatë, më shumë se gjysma (58%) e marrëdhënieve në distancë janë të suksesshme.
0 comments
bottom of page