top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Përfitimet e kungullit

I pasur me antioksidantë

Përmirëson shikimin

Mund të përmirësojë shëndetin e zemrës

Ndihmon në shëndetin e lëkurës

Përmban një sërë vitaminash që nxisin imunitetin


Kungull, kush do? 🎃

I prerë në feta apo kubikë, pak i pjekur, supë pure, kungulli përmban një sërë benefitesh për organizmin tuaj.0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page