top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

PËRFITIMET SHËNDETËSORE TË MENTES

Ju mund t’i merrni përfitimet shëndetësore të gjethes së mentes përmes çajit, kapsulave ose si një ekstrakt.   QETËSON ALERGJITË SEZONALE   Përmban acid rozmarinik, i cili mund të ulë reagimin e trupit tuaj ndaj histaminës.   LEHTËSON FRYRJEN E BARKUT   Mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjes tek fëmijët.   RRIT ENERGJINË   Parandalon përgjumjen gjatë ditës.   TRAJTON SIMPTOMAT E ZORRËVE TË IRRITUARA (IBS)   Mund të ndihmojë me gazrat, kapsllëkun dhe diarrenë.   LEHTËSON DHIMBJET MENSTRUALE   Mund të lehtësojë dhimbjet menstruale dhe të shkurtojë kohëzgjatjen e tyre.   PARANDALON OREKSIN   Mund t'ju bëjë të ndiheni më pak të uritur.     LUFTON ERËN E KEQE TË GOJËS   Vetitë antibakteriale të saj mund të parandalojnë gjithashtu dhe erën e keqe të gojës.   LEHTËSON DHIMBJEN E KOKËS   Mentoli mund t'ju ndihmojë në lehtësimin e dhimbjes së kokës dhe migrenës.


0 comments
bottom of page