top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Pirja e duhanit mund të shtypë sistemin tuaj imunitar

Nikotina e cigares, përtypja e duhanit, ose ndonjë burim tjetër i tij, mund të dobësojë aftësinë e trupit tuaj për të luftuar mikrobet. Këtu përfshihet edhe cigarja elektronike gjithashtu. Dhe nuk është vetëm nikotina, por edhe kimikatet e tjera që gjenden në cigaret elektronike, të cilat e shtypin sistemin tuaj imunitar, veçanërisht kur ju i thithni ato përmes avullit.0 comments
bottom of page