top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

SHENDET do te thote: Mireqenie e plote FIZIKE, MENDORE, SOCIALE!

Sipas Organizates Boterore te Shendetesise SHENDET do te thote: Mireqenie e plote FIZIKE, MENDORE, SOCIALE, dhe JO THJESHTE mungese semundjeje… Mos u “kujtoni” per shendetin vetem kur ju dhemb dicka, jeta duhet jetuar ne te gjitha dimensionet e saja, jo vetem fizike por edhe shpirterore!!! Nese nuk ndiheni ne harmoni me veten dhe ambjentin qe ju rrethon dicka nuk shkon… prandaj duhet te merrni masa qe kjo gjendje te ndryshoje! Lexoni sa me shume per problemet qe ju shqetesojne, punoni me veten dhe nese nuk ja dilni dot vetem, konsultohuni me nje psikolog ose psikiater!


0 comments
bottom of page