top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Shenjat që në jetën tuaj dikush është një Vampir Energjie


Ata ushqehen me gatishmërinë tuaj për t'i dëgjuar

Ata janë gjithmonë të përfshirë në drama

Ata zvogëlojnë problemet tuaja para problemeve të tyre

Ata përdorin manipulimin ose ultimatumet

Ata veprojnë si martirë


Vampirët e energjisë janë njerëz, që e shterojnë energjinë tuaj emocionale. Pjesa më e frikshme? Ata mund të jenë kudo dhe kushdo. Të mësuarit se si t’i identifikoni dhe t'i përgjigjeni vampirëve të energjisë, mund t'ju ndihmojë të ruani energjinë tuaj dhe të mbroni veten nga një shqetësim i madh emocional dhe fizik. #healthline0 comments
bottom of page