top of page
 • Trupi dhe Shëndeti

SI NDIKON ALKOOLI NË TRUP? • Mund të shkaktojë humbje të dëgjimit

 • Hollon kockat dhe varfëron muskujt

 • Zvogëlon trurin brenda 30 sekondave

 • Shkakton diarre dhe urth

 • Përshpejton rrahjet e zemrës

 • Ngadalëson reflekset tuaja

 • Dobëson sistemin imunitar

 • Ul temperaturën e trupit

 • Rrit aciditetin e stomakut

 • Çrregullon gjumin

 • Mund të shkaktojë diabet, të dëmtojë pankreasin

 • Ndryshon balancën hormonale


0 comments
bottom of page