top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

TË MIRAT E VAJIT TË PEMËS SË ÇAJIT

Medikamentet e rekomanduara nga mjeku, mund të kenë rezultate më të shpejta, por masazhimi i fytyrës me vajin e pemës së çajit ose ndryshe (tea-tree oil) e bën atë të shkëlqejë, lufton aknet dhe rrudhat në mënyrë natyrale.

Ky vaj mrekullibërës ndihmon gjithashtu për:

Eliminimin e zbokthit

Si deodorant natyral

Lufton mykun e thonjve

Përdoret si shpëlarës goje natyral (pa kimikate)

Ndihmon në trajtimin Psoriasis

Trajton infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes


0 comments
bottom of page