top of page
  • Trupi dhe Shëndeti

Vendosja e këmbëve lart në mur, përfitimet e saj:


Gati për të marrë njëherësh, disa përfitime shëndetësore në një mënyrë të thjeshtë * dhe * relaksuese? 🙋🏻♀ Vendosja e këmbëve lart në mur është një qëndrim restaurues joga që ju ndihmon të çliroheni nga stresi, ankthi dhe tensioni, ndër shumë gjëra të tjera ☝️.


Ju bën të ndiheni më të relaksuar

Ndihmon në balancimin e presionit të gjakut

Përmirëson cilësinë e gjumit

Ju ndihmon të menaxhoni venat varikoze

Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të kokës

Lehtëson dhimbjet në pjesën e fundshpinës

Lehtëson ngërçin tek këmbët

Përmirëson qarkullimin e gjakut
0 comments
bottom of page